2021
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The effect of flexible sealing jaws on the tightness of pouches made from mono-polyolefin films and functional papersHauptmann, M., Bär, W., Schmidtchen, L., Bunk, N., Abegglen, D., Vishtal, A. & Wyser, Y.,
März 2021,
in: Packaging Technology and Science.
34,
3,
S. 175-186,
12 S.Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag in Fachzeitschrift > Forschungsartikel
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Whey protein gel - mechanical cleaning capability through modelling and experimental testing including compression and wire cutting investigationLiu, J., Helbig, M., Majschak, J. & Böl, M.,
März 2021,
in: Journal of Food Engineering.
292,
292,
S. 110324,
110324Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag in Fachzeitschrift > Forschungsartikel
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Chemical and morphological changes in fibre structure due to material heating during ultrasonic-assisted embossing of cardboardKäppler, U., Hünniger, J., Hofmann, A., Hamblyn, S., Berlich, A. & Engisch, L.,
2021,
in: BioResources.
16,
1,
S. 546-557,
12 S.Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag in Fachzeitschrift > Forschungsartikel
2020
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The sealing behavior of new mono‐polyolefin and paper‐based film laminates in the context of bag form‐fill‐seal machinesHauptmann, M., Bär, W., Schmidtchen, L., Bunk, N., Abegglen, D., Wyser, Y. & Vishtal, A.,
1 Nov. 2020,
in: Packaging Technology and Science.
2020,
34(2),
S. 117-126Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift > Forschungsartikel
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