Publikationen
Eine detaillierte Suche zu Veröffentlichungen im Bereich Ingenieurwissenschaften ermöglicht Ihnen das Forschungsportal (FIS) der TU Dresden.
18984 Einträge
2018
-
Influence of the nozzle distance on the cleaning result compared to the jet break up and the mechanical forces on an industrial scale , 2018, S. 341-358, 18 S.Publikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Influence of the Winding Geometry and its Materials on the Resonance Behavior of Transformer Coils , 2018Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Influences of scan strategy and exposure parameters on diameter and surface quality of struts in lattice structures , 2018Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Information transmission by Marangoni-driven relaxation oscillations at droplets , 2018, in: Soft matter. 14, 45, S. 9250-9262, 13 S.Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag in Fachzeitschrift > Forschungsartikel
-
Injection forming of gears on high-performance CF-PAEK drive shafts , 2018Publikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Intelligent Condition Monitoring of Bi-stable Process Valves , 2018Publikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Intensity Perception for Complex Vertical Whole-Body Vibration , 2018, S. V001T08A008, 7 S.Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Interacting Decision-making Agents and their Impacts on Assurances: Towards a Taxonomy and Challenges , 2018Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag zu Konferenzen > Paper
-
Interaction for Immersive Analytics , 2018, Immersive Analytics. Marriott, K., Schreiber, F., Dwyer, T., Klein, K., Riche, N. H., Itoh, T., Stuerzlinger, W. & Thomas, B. H. (Hrsg.). Cham: Springer International Publishing AG, S. 95-138, 44 S.Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag in Buch/Konferenzbericht/Sammelband/Gutachten > Beitrag in Buch/Sammelband/Gutachten
-
Interaction of wheat macromolecules and berry pomace in model dough: Rheology and microstructure , 2018, in: Journal of Food Engineering. 223, S. 109-115Elektronische (Volltext-)VersionPublikation: Beitrag in Fachzeitschrift > Forschungsartikel