31.01.2019

Forschungsbeitrag schafft es auf das Front Cover des Food and Bioproducts Processing Journal

cover_food_and_bioproducts_processing_journal © Institution of Chemical Engineers cover_food_and_bioproducts_processing_journal © Institution of Chemical Engineers

Front Cover der Special Issue des Food and Bioproducts Processing Journal

cover_food_and_bioproducts_processing_journal

Front Cover der Special Issue des Food and Bioproducts Processing Journal © Institution of Chemical Engineers

Der Forschungsbeitrag "Development of a method to determine normal and shear stress necessary to remove a swollen soil from a surface" (https://doi.org/10.1016/j.fbp.2018.11.009) von Roman Murcek, Enrico Schöhl, Hannes Köhler, André Boye und Sabine Gold hat es auf das Front Cover der Special Issue des Food and Bioproducts Processing Journal geschafft! Insgesamt ist unsere Forschungsgruppe mit vier Veröffentlichungen in der Special Issue vertreten.

Willi Bär
Letzte Änderung: 31.01.2019